passion that is served in every sip
DISCOVER THE 3 varieties of artisanal mezcal that we have for you:
“Espadín. Tepeztate. Cuishe. Three souls, one same spirit.
"Espadín. - Tepeztate. - Cuishe."
Explore the essence of Oaxaca through our three varieties of 100% artisanal mezcal, made with respect for the land and tradition.
Goes "up to the coconut"
with every sip
Maestro mezcalero:
Miguel Martínez
Estado: Oaxaca
Población: San Dionisio Ocotepec
Mezcal 100 % artesanal DE AGAVE ESPADIN , TEPEZTATE Y CUISHE
Tiempo de maduración:
8 Años
Tipo de horno:
Cónico de piedra volcánica
Tipo de molienda:
Tohona de piedra
Tipo de fermentación:
Tinas de roble y encino
Tipo de destilación:
Alambique de cobre
Número de destilaciones: 2
Riqueza alcohólica:
42 % Alc. Vol.
Elaborado en Oaxaca, México.
Botellas disponibles en 750 ML